Kickboks Specifiek (Fase 2) 


Voor jongeren van 12 tot 20 jaar met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek. 
Energy Gym Tatami wil deze soms vergeten groep graag die extra aandacht geven die ze verdienen door training en begeleiding.
Energy Gym Tatami gelooft en streeft ernaar de talenten van deze groep kleur te geven. Samen werken aan weerbaarheid en zelfverzekerdheid door als middel het kickboksen toe te passen om nog beter in de samenleving te kunnen functioneren.
Het is mogelijk dat een deelnemer, als de praktijk anders uitwijst, individueel of met zijn/haar gezin het programma Boksend Opvoeden kan volgen. (Fase 1)
Dit gebeurt immers in overleg met zijn/haar ouders/verzorgende.                                     

Vuistregel: Normen en waarden staan bij Energy Gym Tatami hoog in het vaandel. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij/zij, zowel binnen als buiten de Gym, respect toont naar elkaar  ongeacht afkomst, huidskleur, geloofsovertuiging, uiterlijk of geaardheid.    


Wekelijks op de dinsdagen vanaf 16.30 uur tot 17.15 uur.

Interesse? Geef je op via het contact formulier.

MAANDABONNEMENT 1X P. WEEK (SPECIFIEK), KICKBOKSEN

12 jaar t/m 16 jaar        €17,50 p.m.

17 jaar t/m 20 jaar         €17,50 p.m.
.

JEUGDFONDS  
Hebt u een laag inkomen? Kan uw kind daarom niet meedoen aan een sport- of cultuuractiviteit? Dan kunt u misschien het Jeugdfonds Sport en Cultuur gebruiken voor uw kind. Een intermediair (sportfunctionaris) doet de aanvraag voor u. Het fonds betaalt dan het lidmaatschap en in sommige gevallen het materiaal en sportkleding. Gezinnen en doorverwijzende organisaties kunnen contact opnemen met de gemeente: sport@hoogeveen.nl.                                                     
Meer informatie:  Jeugdfonds Sport en Cultuur - Gemeente Hoogeveen 


GEEN INSCHRIJFGELD
​PROEFLES ALTIJD GRATIS!